Untitled-1 Okategoriserade

Okategoriserade

Den utan titel och utan kategori är svårare att finna och syns bara för den förutsättningslösa.

-Varför pilgrim Varför?

Untitled 1

Varför skulle det vara på något annat sätt? Människan ser väl egentligen något som de sätt förut för det ligger primärare i reflektorn, åtminstonde tills ett Untitled-1 kommer upp och har ett extra obs-värde, kanske ser farlig, söt eller ondsint ut. Det är väl egentligen bara att kolla på en film där en rad Untitled faces får presentera sig själva och sin rollfigur i handlingen, vad är det vi då ser egentligen?

Untitled-1

Untitled-1

Untitled-1 är en Global egenskap som de flest okända Pilgrim delar

Den som vill försöka förstå hur läsarna hittar till sin blogg kanske intresserar sig för SEO Sökmotoroptimering eller bara förstår att just Untitled-1 eller Okategoriserade i sak inte säger så mycket alls, ibland kan det dock kompenseras genom att använda taggar.

Untitled-1 klicka på bilden så kommer du direkt till författarinnan ovan avdelning Okategoriserade

Hennes blogg har en topp bild med just det namnet.

 

Men en bild som heter just Untitled-1 kommer inte heller automatiskt överst på just Untitled-1 för konkurrensen är ganska hård, då många har just det namnet på sin bild, eller använder bilden utan att ge bilden sitt egna namn, eller döper bilden efter personerna som är med på bilden, för handen på hjärtat vem vet vilken namn kameran gett bilden du just taget? Nej vare sig din mormor eller Google kan gissa sig till vad kameran har döpt bilden så varför inte döpa bilden själv?

Då syns den mycket bättre.

N.nu Hemsida är bra på att synas bra tack vare inbyggd SEO Sökmotoroptimering men tar vi begrepp som tex ”Google SEO” så ligger Spotlife ruggigt bra till också…

Avlänkat efter STOP LIFE hysterin hos spotlife

Lämna en kommentar